Goirle

Massage

Mijn naam is Sandra verheul, 36 jaar oud, getrouwd en heb twee kinderen. Op mijn vijftiende ben ik begonnen met het werken in de zorg voor mensen met een beperking. Naast mensen te helpen met hun dagelijkse persoonlijke zorg, heeft het altijd mijn interesse gehad om mensen ook te kunnen helpen in hun ontspanning en innerlijke rust.

Ik heb in die tijd een cursus voetreflexmassage gevolgd, hierdoor kon ik het masseren ook in mijn werk toepassen. Mensen bleven vragen wanneer houden we weer een welnessdagje? Ik heb altijd een eigen praktijk gewild, maar durfde de stap nooit te zetten, totdat mijn man zei begin er eens aan en dat was de doorslag.

Sandra verheul

Ik heb de opleiding klassieke massage gevolgd bij Myos opleidingen en heb deze met een positief resultaat afgerond.
Naast de klassiek massageopleiding heb ik ook de wellness massageopleidng gevolgd.
Met deze twee opleidingen in combinatie met de voetreflexmassages kan ik een groot scala aan diverse massages geven.

Ik vindt het heerlijk om mensen te kunnen laten ontspannen.
Ik merk zelf hoe fijn het is om te kunnen ontspannen na een drukke werkweek.
Na een ontspannende of vitaliserende massage voel je je beter en alle energie kan weer vrij stromen.
Ik zie het als het opladen van lichaam en geest.

Adres: Van Haestrechtstraat 30, 5051 VD Goirle
Telefoon: 06-53604593
Website: www.massagepraktijk-sensum.nl