Herpen

Voetmassage

Nog even dit, straks moet ik dat. Je herkent dat vast.

Doorgaan zodat je geen tijd hebt om te voelen hoe moe je bent. Tegen die tijd ben je al aan de late kant.

Bij mij hoef je een heel uur niks en kun je genieten van een ontspannen voetmassage, al dan niet in combinatie met een hoofd- en handmassage. Echt tijd voor jezelf, tijd om te ont-spannen, en (jezelf) te ont-moeten.

Vanuit die ontspanning ervaar je meer rust in je lijf en je hoofd en wordt het zelfherstellend vermogen van je lichaam ondersteund.

Jolanda v. Asseldonk

Als je de diagnose kanker gehad hebt, is luisteren naar je lichaam nog belangrijker, ongeacht de fase waarin je zit. Vanuit de Master Training Onocreflex kan ik hieraan een bijdrage leveren waarbij het aan jou is of je erover wilt praten of juist niet.

Ik ontvang je graag in mijn afgeschermde praktijkruimte aan huis in Herpen.

Jolanda van Asseldonk

Verder met Voeten
van Lennepstraat 3
5373 CD Herpen
06-27376496

www.verdermetvoeten.nl