Moergestel

Voetmassage

Mijn naam is Diana van Dijk en ben eigenaresse van Massage Praktijk Moergestel.
Mijn hart ligt in het geven van massages, voetreflex en het begeleiden van cliënten met ‘lifestyle – voeding – uitdagingen’. Met een positief resultaat heb ik onderstaande opleidingen en

cursussen afgerond:

  • de 3 jarige HBO beroepsopleiding Voetreflex Plus
  • intuïtieve massage opleiding
  • module hoog gevoeligheid en voetreflex
  • module rouwverwerking en voetreflex
  • module familie opstellingen en voetreflex
  • cursus Nieuwetijd Chakra’s

Diana van Dijk

Verder blijf ik mezelf ontwikkelen door middel van het volgen van Bij -en nascholingen, workshops en cursussen die verdieping en kennis als meerwaarde geven.
Ik geef de massages, begeleiding en behandelingen vanuit een holistische visie. Dit creëert voor jou als cliënt inzicht, lichamelijk en geestelijk ontspanning. Mijn kracht is onder andere mijn kennis, wijsheid, invoelend vermogen. Verder de ervaringsdeskundigheid inzake voeding, integriteit, en het vermogen om een veilige ruimte te creëren. Mijn invoelend vermogen breng ik graag samen met kennis en kunde om te doen en uit te dragen wat nodig is t.b.v. balans en herstel tijdens het consult.

Je bent van harte welkom!

Hartgroet, Diana van Dijk

Adres: Oostelvoortjes 19, 5066 CE Moergestel
Telefoon: 06-10715400
Website: www.massagepraktijkmoergestel.nl