Oisterwijk

Massage

Welkom,

Kom binnen, natuurlijk heb ik tijd….

Mijn naam is Marga Jansen. Ik werk als ervaren sportmasseuse in mijn praktijk “De Sterrestraal” in de locaties Bladel en Oisterwijk. Eerst heb ik kort gesprekje en daarna pas ik mijn massages aan wat jij nodig hebt. Ik geef diverse massages van ontspanning- tot deeptissue (zie mijn website).

Marga Jansen Bladel

Marga Jansen

Bij klachten aan nek-schouder-rug maak ik gebruik van gecombineerde technieken, waardoor mijn kennis, kunde en veel ervaring goed van pas komt. Jouw behoefte is voor mij erg belangrijk; dat is waarom ik een massage op maat verzorg.
Klanten komen bij mij volledig tot rust. Ik maak ze ook bewust van de gevolgen van stress, houding etc. op het lichaam. Dat bereik ik d.m.v. coaching, feedback, oefeningen en tips/tricks. Zodat mijn klanten hier thuis ook profijt van hebben en weer gaan “stralen”.

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Fletcher Hotel-Restaurant Boschoord
Gemullehoekenweg 143, 5062 SB Oisterwijk
06-3882 1472
www.desterrestraal.nl