Breda

Massage

Mijn naam is Sheila Haanstra – van Kan

Als moeder van twee kinderen weet ik goed hoe uitdagend het is om de balans in het leven te behouden of hervinden. De balans tussen activiteit en rust, tussen geven en nemen, tussen denken en voelen, tussen aanspannen en ontspannen.

Als massagetherapeut vervul ik een belangrijke rol bij deze balans. Het is mijn passie om met liefdevolle en bewuste aanraking, mensen dichterbij zichzelf te brengen, meer in contact met het eigen lichaam, het gevoel en de emoties van het moment en meer in verbinding met de eigen essentie.

Sheila Haanstra

Via mijn massages kun je jouw lichaam weer als één geheel ervaren. Je voelt je meer aanwezig in het hier en nu en meer geaard in je eigen lijf.

De massages zijn gericht op spierontspanning en loslaten van spanning, doorstroming van energieën, het hervinden van rust en een moment van aandacht voor jezelf.

Ik vind het fijn dat ik je als therapeut een tegenhanger kan bieden van alle drukte, denken, doen en activiteit van alle dag.

Omdat ik holistisch werk en dus mensen bekijk vanuit hun totale functioneren, ondersteun ik je graag met praktische en inspirerende leefstijl- en gezondheidstips waarmee je vervolgens zelf aan de slag kunt.

Wanneer cliënten met een ontspannen gezicht als herboren van de massagetafel af stappen en met een glimlach en dankbaarheid de deur uitgaan, dan is mijn missie geslaagd.

Sheila Haanstra – van Kan, EsZensa Wellness
Eekhoornstraat 20, 4817 ES Breda
076-5289525 / 06-40138169
www.eszensawellness.nl