Annet Snijders

Tilburg

Mijn naam is Annet Snijders en ik ben masseur en vitaalcoach. Dat laatste houdt in: gewichtsconsulente, personal trainer en life coach.

Bij mij kun je terecht voor verschillende massages; ontspannings-, sport-, voetreflex-, bindweefsel- en stoelmassage. We bekijken samen wat jij nodig hebt om tot ontspanning te komen.

In mijn praktijk geef ik ook advies en begeleiding ‘op maat’ passend bij jouw leefstijl op het gebied van voeding, beweging en stresshantering.
Nadat ik een jaar of tien als (sport)masseur en voetreflexoloog had gewerkt, ging het kriebelen. Ik wilde mijn cliënten meer kunnen bieden. Een goed advies over vezelrijke voeding als ik met een voetreflexbehandeling verlichting probeerde te brengen bij obstipatie, bijvoorbeeld.
Tijdens mijn opleiding tot vitaalcoach ben ik weer het belang van ontspanning in gaan zien. In stressvolle en (te) drukke tijden kan je lichaam die vezelrijke voeding namelijk niet goed opnemen. En zo is het cirkeltje weer rond.

Het is zo belangrijk om te kunnen ontspannen. Om te kunnen herstellen van alle prikkels die iedere dag op je af komen. Massage is een moment voor jezelf. Om weer tot jezelf te komen. Een moment van rust en herstel.

Groetjes Annet

Adres: Meelstraat 72C, 5025 KN Tilburg
Telefoon: 06-39504985
Website: www.gezondintilburg.nl