Karin Willems

Zevenbergen

Mijn naam is Karin Willems en vanaf juli 2020 ben ik de trotse eigenaresse van Voetomvattend- Massage praktijk voor VoetreflexPlus therapie.

Voordat ik deze praktijk ben begonnen, heb ik eerst een 3-jarige HBO opleiding tot VoetreflexPlus therapeut gevolgd bij Total Health Academy met als specialisaties:

  • ChinFlex ontspanningsmassage
  • Vrouwenklachten
  • Fertiliteitsproblematiek
  • Vaginisme

In mijn massages integreer ik de Westerse reflexzones op de voet met de Chinese voetreflexmassage technieken. De combinatie van beide technieken is effectief voor klachten en geeft een diepe ontspanning.

Samen bekijken we voorafgaand aan de massage wat voor u het meest heilzaam is. U kunt er zeker van zijn dat mijn massages een weldaad zijn voor lichaam en geest.
Resultaat: u voelt zich ontspannen en vitaal en u hebt voldoende energie om de uitdagingen van de dagelijkse realiteit aan te gaan.

Een massage is fijn om te ontvangen maar ook leuk om cadeau te geven. Laat ook iemand anders ervaren hoe een heerlijke VoetreflexPlus massage voelt door een massage cadeaubon te geven. Deze zijn in mijn praktijk verkrijgbaar.

Wees welkom bij Voetomvattend!

Voetomvattend
Twintighoven 54
4761 NW Zevenbergen
Telefoon 06-30925120

www.voetomvattend.nl