Liseth Nieuwelink

Breda

Mijn naam is Liseth Nieuwelink, woon in Breda en ben gediplomeerd masseuse.

Van nature past zowel hoofdwerk als handenwerk bij mij. Wat betreft hoofdwerk, ik houd van bewust bezig zijn, van verdieping, van het begrijpen van mensen. Hiervoor heb ik een HBO opleiding voor de gezondheidszorg en modules psychologie behaald.

Daarnaast heb ik de natuurlijke behoefte met mijn handen bezig te zijn. Al jong volgde ik cursus voetreflexologie, Reiki en Sensi therapie. Maar het waren nog steeds losse onderdelen.

Na lange tijd in de zorg gewerkt te hebben, had ik behoefte aan een andere stap. Toevallig kwam ik in aanraking met massage. En toen had ik mijn passie ontdekt! Massage.
Alles komt hierin samen: handen, hoofd, eerdere opleidingen en cursussen, mijn interesse in de medemens.
Omdat ik vind dat masseren echt een vak is, waarvoor een studie nodig is, besloot ik te gaan studeren. Ik heb een opleiding voor massage bij IVS Dordrecht gevolgd, en heb deze opleiding afgesloten met een landelijk ESPO examen (zowel voor theorie als praktijk). Een goede basis was gelegd, daarna nog veel aanvullende cursussen gevolgd. Omdat ik goed wil zijn in wat ik doe.
In 2016 ben ik mijn eigen massagestudio gestart. Hoe belangrijk aandacht en vertrouwen in het contact met mensen is, had ik in de zorg ervaren. Dit pas ik nu toe als masseuse. In mijn studio staat de klant centraal. D.m.v. een intake bij het eerste bezoek luister ik naar de wensen, klachten, vragen en maak een behandeling speciaal op maat. Ik gebruik vaak een combinatie van verschillende massagetechnieken tijdens 1 behandeling. Hierdoor kom ik tot een optimaal resultaat en balans. Balans, van geest en lichaam.

Adres: Massagestudio Breda is gehuisvest in Club Pellikaan Breda
Bijster 30, 4817 HX Breda
Telefoon: 06-29406607
Website: www.massagestudiobreda.nl